Toten Hestesportsklubb

" Totens beste rideklubb "

Det var ikke småtteri de utrettet – ekvipasjene fra Bøverbru Hestesportsklubb på KM i helgen. Stevnet ble arrangert på Hadeland lørdag 29/9 og søndag 30/9. Ekvipasjene sikret BHK seier i lag KM dressur, og Mette og Clarissa (bildet) ble kretsmestere junior dressur, og Rose Marie og Leona kom hjem med bronsjemedalje!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag var det klasser for lag KM, men klassene ble også premiert individuelt. I LC vant Kjersti Nyhaug på Winzernoblesse med 61,875 %, på andreplass kom Cathrine Thorsbakken og Palisander med 60,625 %. Det var 24 startende i klassa.

Innsatsen var ikke noe dårligere i LB. Mette Dalane Galligani og  Smedegaards Clarissa vant med 65,962 %, og enda en gang kom Cathrine Thorsbakken på Pallisander på andreplass av 22 startende  med 62,500 %. Sigrid Stepperud og Midt-West Marco tok en flott 9 plass med 57,500 %. Dette er en god innsats det står respekt av!

Det var en lang dag og nærmere klokka åtte om kvelden skulle Rose Marie Skovly og Leona II i ilden. Det endte med en fjerde plass av 15 startende i LA.

Klubben gratulerer dermed Team Bøverbru med seier i lag KM. Ekvipasjene var:
Cathrine Thorsbakken og Palisander
Mette Dalane Galligani og  Smedegaards Clarissa
Sigrid Stepperud og Midt-West Marco
Rose Marie Skovly og Leona II

På søndag var det klart for KM individuelt, og Mette og Clarissa vant sin klasse og ble dermed kretsmester junior. Rose Marie og Leona tok bronse i senior.  Gratulerer så mye til begge 

For å se resultatlister gå inn på www.hadelandrideklubb.com

Alle de flotte bildene er tatt av Tonje Engen.