Toten Hestesportsklubb

" Totens beste rideklubb "

Info fra BHK og Stall Flatland

Stall Flatland eies av Beate og Kai Dalane .

Beate Dalane driver:  Stall Flatland Bøverbru Rideskole . BHK er en hestesporsklubb som er nært knyttet til Stall Flatland Bøverbru Rideskole , men som har eget styre og økonomi. Men mellom Stall Flatland Bøverbru Rideskole  og BHK  er det et tett samarbeid om aktiviteter. Litt om hva om foregår i tiden framover, og annen info kan du lese her:

BHK  arrangerer ridestevner  Info blir hengt opp i stallen og lagt på www.boverbruhestesportsklubb.no

Også her er det mulig å få leid hest fra Stall Flatland Bøverbru Rideskole.
Ellers må du gjerne komme og se på  og vi trenger noen som er greie og stiller opp for å hjelpe til. Dette er en fin måte å bli kjent med hva som foregår på stevner og kunne mer om sprang og dressur.  Vi trenger både kakebakere, kioskedamer og menn, sekretariat, portåpnere og mange flere.
------------------------------

For å delta på arrangementer i regi av Bøverbru Hestesportsklubb må du være medlem i klubben. 
Junior (opp til 18 år)  (kr  400,00)     
Senior    (kr  500,00 )   
Familie   (  kr 600,00)  
Bladet Hestesport er inkludert i medlemskontingenten. Stemmerett fra fylte 15 år.
For innmelding se www. www.boverbruhestesportsklubb.no
------------------------------

Stall Flatland Bøverbru Rideskole har egen webside. www.boverbruhestesportsklubb.no  her er det link til Stall Flatland i menyen til venstre.

På disse sidene finner du mye info og linker til aktuelle hestesider. Det er veldig bra om du vil bidra til å gjøre disse sidene enda bedre  og skriv med liv og lyst til oss om alt du måtte ville.
Send til: Kaja - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller Espen

 

På Stall Flatland sidene er alle rideskole hestene lagt ut men vi vil så gjerne høre fra deg  - hvem er din favoritt? Kan du skrive litt om den hesten? Hvordan den er, hva den kan hvorfor du liker nettopp denne hesten så godt. 

 

Er du gla i å ta bilder? Vi har eget album, send bilder til oss så legger vi dem ut.